Exquisit SBS130-040FW amerikaanse koelkast, Wit

  ExquisitSBS130-040FW amerikaanse koelkast

  799.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Exquisit SBS130-040FW amerikaanse koelkast

  Deze Exquisit Amerikaanse koelkast SBS130-040FW met een netto inhoud van 151 liter in het koelgedeelte en 291 liter in het vriesgedeelte is ideaal voor gezinnen en grote huishoudens! Het vriesgedeelte heeft een invriescapaciteit van 10 kg per 24 uur. De voorkant van de vriesdeur heeft een display met touch bediening waar je verschillende functies kunt activeren.

  Je boodschappen snel gekoeld en ingevroren
  Wil je boodschappen snel laten afkoelen of invriezen? De LG SBS130-040FW beschikt over een snelkoel- en snelvriesfunctie. Bij de snelkoelfunctie wordt de laagste temperatuur gedurende twee uur ingesteld. Bij de snelvriesfunctie wordt de laagste temperatuur gedurende ongeveer vijftig uur ingesteld. Zo zijn jouw drankjes precies op tijd koel en ijsklontjes bevroren wanneer je bezoek ontvangt. Bovendien blijven etenswaren langer vers wanneer deze goed koel worden gehouden.

  Een ultiem opslagsysteem
  In deze grote Amerikaanse koelkast kan jij ál je boodschappen gemakkelijk kwijt. De LG SBS130-040FW beschikt over verschillende compartimenten zodat elk product een eigen plek heeft. Het koelgedeelte met LED-verlichting heeft twee groentelades, vier legplateaus en drie deurvakken. Er is genoeg ruimte tussen de legplateaus voor hogere objecten, zoals een grote pan of een taart. Het vriesgedeelte heeft ook LED-verlichting en bestaat uit twee vrieslades, vier legplateaus en vier deurvakken. Met dit model heb je geen tekort aan ruimte!

  Nooit te lang de deur open
  Als de deur na 90 seconden niet goed is gesloten, gaat het alarm af. Zo voorkom je dat er onnodig koele lucht uit de koelkast verdwijnt.

  Gemakkelijk te bedienen
  Op het touch display kan je verschillende functies activeren, namelijk de eco stand, de snelvries en -koelfunctie en het slot. Je hebt ook keuze om de slimme modus aan te zetten, waarbij de koelkast de temperatuur van beide delen automatisch instelt volgens de binnentemperatuur en de omgevingstemperatuur.
  lees meer

  Specificaties

  MerkExquisit
  FabriekstypeSBS130-040FW
  EnergieklasseF
  Inhoud koelruimte (l)151
  Inhoud vriesruimte (l)291
  Energieverbruik per jaar (kWh)359
  Digitaal display
  bekijk alle specificaties
  Geluidsniveau (dB)Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.