Expresso top, Ecru/grijs
 • Uitverkocht

  Expressotop

  89.9545.-je bespaart 44.95
  1 review
  Kies eerst je maat

  Artikelomschrijving

  Dames top van Expresso, uitgevoerd in een crêpe kwaliteit. Het model heeft een vlakverdeling op de voor- en achterkant, lange mouwen met elastisce manchetten, een ronde halslijn en een elastische boord aan de onderkant.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4(1 review)

  Krimpt als de neten.

  Eerste keer op 40 graden gewassen, hartstikke gekrompen, mijn fout. Mijn vriend koopt een nieuwe trui voor mijn verjaardag. Ik was het op 20 graden, gewoon weer hartstikke gekrompen, zoo zonde. Ik baal er echt van. Het is zo'n leuke trui.

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Mooi & Gezond
  • Sale