Exotan tuintafel Tulip (170x95 cm), Grijs
 • uitverkocht

  Exotantuintafel Tulip (170x95 cm)

  599.-
  Tuintafel
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Exotan tuintafel Tulip (170x95 cm)

  Modern en strak, dat zijn twee kenmerken van deze grijze Tulip tuintafel van Exotan. De tafel met zachte rondingen heeft een aluminium tafelblad en een teak houten onderstel (100% FSC). Een goede mix voor een moderne stijl. Het aluminium blad is afgewerkt met een erg sterke poedercoating, zodat je de tafel kan gebruiken zonder dat er krassen ontstaan. Het blad heeft mooie lijnen in de breedte van de tafel, wat zorgt voor een reliëf in de tafel.

  Hoe onderhoud je de Tulip tuintafel?
  Om het materiaal van deze tuintafel op zijn mooist te houden, adviseren wij om de tafel goed te onderhouden en af te dekken met slecht weer.
  Het aluminium blad is gemakkelijk te onderhouden door het te reinigen met een aluminium reiniger en een zachte doek. Een aluminium reiniger bevat een beschermende was, die de glans terugbrengt en een langdurige bescherming biedt. Daarnaast dient de was als een onzichtbare beschermer tegen vuil en vet, en heeft het een uv-block dat verkleuring en veroudering van de poedercoating voorkomt.

  Teak is in principe onderhoudsvrij. Om teak in topconditie te houden is het wel verstandig het hout twee keer per jaar te reinigen met een hardhout reiniger. Een hardhout reiniger reinigt het hout grondig en diepgaand en verwijdert vuil en vlekken. Daarnaast herstelt een reiniger de oorspronkelijke kleur en opent het de poriën van het hout. Na het reinigen is het verstandig het onderstel te behandelen met een hardhout olie. De olie voorkomt dat het hout snel verouderd en het beschermt het hout tegen zon en vervuiling. Tevens zorgt de olie er voor dat het hout niet snel zwart wordt. Wil je graag de oorspronkelijk teak kleur behouden en voorkomen dat het hout een natuurlijke zilvergrijze tint krijgt? Behandel het dan met een teak sealer na het reinigen.

  Afmetingen
  - Lengte: 170 cm
  - Breedte: 95 cm
  - Hoogte: 75 cm
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer van Exotan

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.