Tuintafels
Exotan tuintafel Arosa (200x100 cm), Naturel
 • Uitverkocht

  Exotantuintafel Arosa (200x100 cm)

  999.-
  Tuintafel
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Exotan tuintafel Arosa (200x100 cm)

  Schuif maar aan. Het middelpunt van je terras set: de Arosa tuintafel van het merk Exotan. De dining tafel is gemaakt van duurzaam teakhout, met het FSC 100% keurmerk. De combinatie van tafelpoten, in jaren 30 look en een tafelblad met de brede latten, geven deze stevige tuintafel zijn unieke en eigentijdse design.
  Schuif er een paar leuke stoelen onder en je kan urenlang samen eten en genieten in je tuin.

  Onderhoud tuintafel Arosa
  Om een lange levensduur te garanderen is het verstandig om deze tafel te behandelen en correct te verzorgen. Om teak in topconditie te houden is het verstandig het hout twee keer per jaar te reinigen met een hardhout reiniger. Een hardhout reiniger reinigt het hout grondig en diepgaand en verwijdert vuil en vlekken. Daarnaast herstelt een reiniger de oorspronkelijke kleur en opent het de poriën van het hout. Na het reinigen is het verstandig het onderstel te behandelen met een hardhout olie. De olie voorkomt dat het hout snel verouderd en het beschermt het hout tegen zon en vervuiling. Tevens zorgt de olie er voor dat het hout niet snel zwart wordt. Wil je graag de oorspronkelijk teak kleur behouden en voorkomen dat het hout een natuurlijke zilvergrijze tint krijgt? Behandel het dan met een teak sealer na het reinigen.
  Tevens adviseren wij je om de tuintafel af te dekken met een tuinmeubelhoes bij slechter weer. Zorg er wel voor dat de tafel droog is wanneer je hem afdekt.

  Afmetingen
  - Lengte: 200 cm
  - Breedte: 100 cm
  - Hoogte: 76 cm
  lees meer

  Specificaties