Tuinsets
Exotan tuinset Nice (6 pers.), Bruin
 • Uitverkocht

  Exotantuinset Nice (6 pers.)

  999.-699.-je bespaart 300.-
  Tuintafel + 6 stapelstoelen
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Exotan tuinset Nice (6 pers.)

  Deze tuinset Nice van Exotan bestaat uit een uitklapbare tuintafel en zes tuinstoelen. De uitklapbare tuintafel heeft een aluminium antraciet onderstel en een eucalyptus bovenblad. De tuintafel is uitklapbaar, waardoor je de tuintafel groter kan maken en je meer ruimte creëert. Deze tuintafel is daarmee een ideale uitkomst voor als je gasten ontvangt.

  De stapelstoelen bestaan uit een antraciet frame en eucalyptus armleuningen en tezamen met de tuintafel krijgt deze tuinset een natuurlijke en complete look. De tuinstoelen hebben een textileen zitting. Textileen heeft een ventilerende werking en zorgt voor een comfortabele zit.

  Onderhoud tuinset Nice
  Om een lange levensduur te garanderen, is het verstandig om deze tuinset Nice te behandelen en correct te verzorgen. Eucalyptus hout is namelijk een natuur product dat blijft werken en kan verkleuren. Reinig het hout 1 à 2 keer per jaar met een hardhout reiniger. Een hardhout reiniger reinigt het hout grondig en diepgaand en verwijdert vuil en vlekken. Daarnaast herstelt een reiniger de oorspronkelijke lichtbruine kleur en opent het de poriën van het hout. Na het reinigen is het verstandig het hout van de set te behandelen met een hardhout olie. De olie voorkomt dat het hout snel verouderd en het beschermt het hout tegen scheurtjes, zon en vervuiling. Tevens zorgt de olie er voor dat het hout niet snel zwart wordt .

  Tot slot adviseren wij je om de tuinset af te dekken met een tuinmeubelhoes bij slechter weer.

  Afmetingen
  Tuintafel:
  - Lengte: 180/240 cm
  - Breedte: 90 cm
  - Hoogte: 75 cm

  Tuinstoel (stapelbaar):
  - Lengte: 60 cm
  - Breedte: 61 cm
  - Hoogte: 92 cm
  - Zithoogte: 45,5 cm
  - Zitdiepte: 47 cm
  - Zitbreedte: 41,5 cm
  lees meer

  Specificaties