Tuinsets
Exotan tuinset Memphis (verstelbare stoelen), Antraciet + naturel
 • Uitverkocht

  Exotantuinset Memphis (verstelbare stoelen)

  1299.-

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  Exotan tuinset Memphis (verstelbare stoelen)

  Zoek je een tuinset met functionele stoelen, die je kan gebruiken tijdens het tafelen, of juist om een goed boek in te lezen of te zonnen? Dan is de Memphis tuinset van het merk Exotan ideaal voor jou. De set bestaat uit een tafel met vier verstelbare stoelen. Zet je rugleuning recht op voor een actieve houding, of leg hem plat achterover om lekker te ontspannen.
  De tuintafel is mooi strak van lijn en heeft stevige rechte poten. Het tafelblad is voorzien van latten in de lengterichting. Een mooie buitentafel om uren aan te tafelen.

  Materiaal Memphis tuinset
  De antraciet kleurige tuinstoelen hebben een aluminium frame, een zitting van textileen en 100% FSC teak houten armleggers.
  Een voordeel van een aluminium frame is dat het niet roest en dat het licht in gewicht is. Doordat de stoelen zo licht zijn kun je ze gemakkelijk verplaatsen naar een andere plek in de tuin. De tuinstoelen zijn inklapbaar waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen wanneer je ze opbergt.

  De tafel van 170 cm is gemaakt van een antraciet kleurig aluminium frame en heeft een 100% FSC teak houten tafelblad. Deze combinatie van materialen geeft deze duurzame tafel een moderne touch en een warme uitstraling.

  Onderhoud
  Om een lange levensduur te garanderen is het verstandig om de tuinset te behandelen en correct te verzorgen. Tevens adviseren wij je om de tuintafel met stoelen af te dekken met een tuinmeubelhoes bij slechter weer. Zorg er wel voor dat de tafel en de stoelen helemaal droog zijn wanneer je ze afdekt.

  Afmetingen
  Tuinstoel (4x):
  - Breedte: 62 cm
  - Diepte: 68 cm
  - Hoogte: 108 cm

  Tafel:
  - Lengte: 170 cm
  - Breedte: 100 cm
  - Hoogte: 76 cm
  lees meer

  Specificaties