Exotan tuinset Memphis/Nice, Antraciet/Naturel
 • uitverkocht

  Exotantuinset Memphis/Nice

  1199.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Exotan tuinset Memphis/Nice

  Deze tuinset is van het merk Exotan en bestaat uit de tuintafel Memphis en 4x verstelbare standenstoel Nice. De Memphis tuintafel heeft stevige rechte poten en het tafelblad is voorzien van latten in de lengterichting. Een mooie tafel voor buiten! De verstelbare standenstoel Nice heeft een aluminium frame en is afgewerkt met zwart textileen en eucalyptus armleggers. De tuinstoel is inklapbaar, waardoor je hem gemakkelijk opbergt wanneer je hem even niet nodig hebt.

  Materiaal tuintafel Memphis
  De tafel van 170 cm is gemaakt van een antraciet-kleurig aluminium frame en heeft een 100% FSC teak houten tafelblad. Deze combinatie van materialen geeft deze duurzame tafel een moderne touch en een warme uitstraling.

  Materiaal standenstoel Nice
  Deze verstelbare standenstoel Nice heeft een aluminium frame en is afgewerkt met zwart textileen en eucalyptus armleggers. De tuinstoel is inklapbaar, waardoor je hem gemakkelijk opbergt wanneer je hem even niet nodig hebt.

  Een voordeel van aluminium is dat het niet roest, dat het licht van gewicht is en dus gemakkelijk te verplaatsen is. Het mooie van textileen is dat het een ventilerende werking heeft en prettig aanvoelt, waardoor het zitcomfort wordt vergroot. 

  Onderhoud tuintafel Memphis Om een lange levensduur te garanderen is het verstandig om deze tafel te behandelen en correct te verzorgen. Tevens adviseren wij je om de tuintafel af te dekken met een tuinmeubelhoes bij slechter weer. Zorg er wel voor dat de tafel helemaal droog is wanneer je hem afdekt.

  Onderhoud standenstoel Nice
  Om een lange levensduur te garanderen, is het verstandig om deze standenstoel Nice te behandelen en correct te verzorgen. Eucalyptus hout is namelijk een natuur product dat blijft werken en kan verkleuren. Reinig het hout één à twee keer per jaar met een hardhout reiniger. Een hardhout reiniger reinigt het hout grondig en diepgaand en verwijdert vuil en vlekken. Daarnaast herstelt een reiniger de oorspronkelijke lichtbruine kleur en opent het de poriën van het hout. Na het reinigen is het verstandig het hout van de set te behandelen met een hardhout olie. De olie voorkomt dat het hout snel verouderd en het beschermt het hout tegen scheurtjes, zon en vervuiling. Tevens zorgt de olie er voor dat het hout niet snel zwart wordt .

  Tot slot adviseren wij je om de tuinset af te dekken met een tuinmeubelhoes bij slechter weer.

  Afmetingen tuintafel Memphis
  - Lengte: 170 cm
  - Breedte: 90 cm
  - Hoogte: 76 cm

  Afmetingen standenstoel Nice
  - Lengte: 73 cm
  - Breedte: 60 cm
  - Hoogte: 103 cm
  - Zithoogte: 43 cm
  lees meer

  Specificaties