• -€47

  Exotan tennis bankje

  272.-Je bespaart 47.-
  319.-Adviesprijs

  Exotan tennis bankje

  Outdoor tennisbankje

  - Gemaakt van het natuurproduct: bamboe
  - Inclusief taupekleurig buitenkussen
  - H 48 cm x B 180 cm x D 50 cm

  Maak jouw terras of balkon klaar voor de lange zomerdagen met dit smalle tennisbankje. Het Bamboo bankje komt uit de outdoor collectie van het Nederlandse merk Exotan en zorgt ervoor dat jij de luie zomerdag heerlijk vertoeft. Bamboe gebruiksadvies Het wordt aangeraden om de artikelen uit de Bamboo-serie van Exotan enkel in een serre, kas of onder een overkapping te plaatsen. Het natuurlijke materiaal is gevoelig voor direct zonlicht en regenval, dit zorgt voor beschadigingen aan en/of schimmelvorming op het poreuze materiaal.

  Materiaal
  Bamboe tuinmeubelen geven direct een vakantiegevoel. Bamboe is een zeer sterk natuurproduct en eveneens zeer flexibel, dit zorgt voor een zeer hoog duurzaamheidsniveau. Bamboe is zeer licht van kleur maar kan sterk reageren op de omgeving, de weersinvloeden laten bamboe langzaamaan vergrijzen of beschimmelen. De kussens zijn voorzien van een sterke buitenstof en de vulling is van standaard schuim. Dit betekent dat de kussens niet buiten kunnen blijven liggen, berg de kussens hierom na gebruik direct op.

  Afmetingen
  - Hoogte: 48 cm
  - Breedte: 180 cm
  - Diepte: 50 cm
  - Draagkracht: 100 kg
  - Gewicht: 17 kg

  Onderhoud
  Alle bamboe meubelen zijn vooraf behandeld om het vergrijzingsproces te vertragen. Om de levensduur te verlengen is het aangeraden om eens per jaar het meubel te behandelen met speciale Bamboe Protector. Eventuele vlekken kunnen voorafgaand de behandeling weggeschuurd worden met een licht schuurpapier. Bescherm de meubelen tegen regen, nacht en winterperiode met een plasticfolie of beschermhoes. Indien mogelijk is het beter dat de meubelen binnenshuis overwinteren. Zorg er steeds voor dat het meubel niet in een plas water kan staan, of dat er water blijft staan op het meubel na een regenbui. Het water zal in het meubel trekken en randen vertonen na verloop van tijd. Deze vlekken zijn niet altijd eenvoudig te verwijderen. Verwijder overige vlekken met een neutrale zeep. Gebruik geen chemische middelen of hoge druk reinigers.

  Levering
  Het Bamboo tennisbankje wordt in één pakket geleverd en is eenvoudig te monteren aan de hand van de bijgeleverde montagehandleiding.

  Specificaties

  Aantal personen2
  Breedte (cm)180
  Diepte (cm)50
  Hoogte (cm)48
  Zitbreedte (cm)0
  Zitdiepte (cm)50
  Zithoogte (cm)0
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews.

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat