Exotan Care wicker/textileen onderhoudspakket (set van 4)
 • uitverkocht

  Exotan Carewicker/textileen onderhoudspakket (set van 4)

  49.95
  Wicker en textileen: onderhoudspakket
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Exotan Care wicker/textileen onderhoudspakket (set van 4)

  Bescherm het wicker en textileen van je tuinmeubel met dit onderhoudspakket van Exotan Care. Deze set bestaat uit een reiniger, een beschermer, een set schuursponzen en een set aanbrengdoeken. De reiniger en beschermer zijn milieuvriendelijk en geschikt voor textileen, texfabric, nanotex, sunbrella, spunpoly en wicker.

  De reiniger
  Deze wicker en textileen reiniger is een krachtige reiniger die snel en diepgaand vuil, vet en andere vlekken op vlechtwerk en textileen verwijdert. De reiniger schuimt niet waardoor en geen vettige zeepresten in de kleine gaatjes van het vlechtwerk of textileen achter blijft. Breng de reiniger aan met de meegeleverde schuursponzen. Inhoud: 750 ml.

  De beschermer
  De beschermer zorgt voor een langdurige bescherming van het vlechtwerk en textileen. Daarnaast maakt de beschermer het materiaal van je tuinset water- en vuilafstotend. De voedende ingrediënten houden het materiaal langer flexibel en soepel, waardoor de levensduur van het tuinmeubel wordt verlengd. De beschermer is voorzien van een krachtig uv-block dat een snelle verkleuring en veroudering van de kunststof materialen voorkomt. Breng de beschermer aan met de meegeleverde aanbrengdoeken. Inhoud: 750 ml.
  lees meer

  Specificaties