Exotan all weather loungeset Ibiza, Zwart
 • Uitverkocht

  Exotanall weather loungeset Ibiza

  2749.-1999.-je bespaart 750.-

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  Exotan all weather loungeset Ibiza

  Ontspan in deze moderne all-weather Ibiza loungeset van het kwaliteitsmerk Exotan. Met deze strak vormgegeven set haal je het binnen naar buiten en kun je jarenlang genieten van de hoogwaardige kwaliteit en luxe van deze loungeset.

  All-weather loungeset
  Een groot voordeel van de Ibiza loungeset is dat het een all-weather set is. Hierdoor kan je de kussens buiten laten liggen en kun je na een regenbui snel weer gebruik maken van de loungeset.
  Deze loungeset heeft een onderhoudsvrij aluminium frame met daaromheen een hoogwaardig textileen doek, speciaal voor outdoor. Dit doek is gemaakt van polyester en heeft een PVC coating, waardoor de bank gewoon vochtig kan worden in de regen. De kussens hebben een fast-dry-foam vulling. Dit betekent dat het water wat wel door de stof heen gaat, snel wordt afgevoerd door de speciale vulling en de open structuur aan de onderkant van het kussen en het frame. De kussens zijn na een regenbui wel wat nat, maar na twee uur zijn ze volledig droog en kun je weer gebruik maken van de set. Tip: zet de kussens op de zijkant wanneer ze nat zijn en neem ze af met een droge doek om de droogtijd te versnellen.

  Modulaire set

  Deze loungeset Ibiza van het merk Exotan bestaat uit drie hoekmodules, twee tussenmodules en een hocker. De onderdelen kun je los neerzetten, of aan elkaar met behulp van meegeleverde RVS clips, in de opstelling zoals jij het wilt. Gebruik bijvoorbeeld de hocker als tafel, voetenbank of verlengstuk van de loungeset.

  Afmetingen
  - Lounge hoekmodule: 90 x 90 x 70 cm
  - Lounge tussenmodule: 90 x 90 x 70 cm
  - Zithoogte: 42 cm
  - Zitdiepte: 70 cm
  - Hocker/tafel: 90 x 90 x 42 cm
  lees meer

  Specificaties

  Bijzonderheid