EXIT X-Man Veiligheidsman

  EXITX-Man Veiligheidsman

  49.95
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  EXIT X-Man Veiligheidsman

  De Exit X-man zorgt voor veiligheid bij alle (buiten)spelende kinderen. Het veiligheidsmannetje waarschuwt rijdende fietsers en auto's dat er mogelijk spelende kinderen zijn, zodat zij hier rekening mee kunnen houden.

  Veiligheid
  Niks is belangrijker dan de veiligheid van je kind. Je kunt de X-man zowel op de weg, in de tuin als op de oprit neerzetten. Het veiligheidspoppetje heeft reflecterende stickers en een vlag om te waarschuwen. Naast de reflecterende stickers is de gehele veiligheidsman gemaakt van fluorescerend materiaal, dus zelfs wanneer de duisternis begint te komen blijft de X-man goed zichtbaar.

  Gebruik
  De X-men is multifunctioneel inzetbaar. Naast het beschermen van je kinderen, kun je deze bijvoorbeeld ook inzetten als doelman of muurtje voor het voetballen. Je kunt zowel de armen als benen onafhankelijk van elkaar bewegen en hem daarmee instellen zoals je zelf wilt.

  Diefstal
  Je wilt natuurlijk helemaal geen omkijken hebben naar de X-man, zolang hij zijn werk maar doet. Daarom heeft de X-man in het midden een gat, waarmee je de veiligheidsman aan een lantaarnpaal of hek kunt bevestigen.

  Stabiliteit
  In beide poten van de X-man kan tot 2 liter water om hem te stabiliseren.

  Kenmerken:
  Afmetingen: 47 x 72 x 87cm ( L x B x H)
  Materiaal: Kunststof
  Garantie: 2 jaar
  lees meer

  Specificaties