EXIT speelhuis Fantasia 300, Rood
 • Uitverkocht

  EXITspeelhuis Fantasia 300

  569.-
  Fantasia 300
  Rood
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  EXIT speelhuis Fantasia 300

  Dit speelhuisje Fantasia 300 van Exit is een houten speelhuisje in een sprookjesachtige stijl. Met zijn zachte rode kleuren, asymmetrische ramen en deuren en zelfs dakramen is dit fantasierijke speelhuisje de droom van ieder kind. Het speelhuisje is voorzien van een houten frame met aan de ene kant een trap en de andere kant een leuk glijbaantje. Dit speelhuisje staat garant voor uren speelplezier!

  Duurzaam en milieuvriendelijk
  Het huisje is gemaakt van gedroogd cederhout. Dit is een bijzondere houtsoort omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en dus resistent is tegen houtrot. Het cederhout is niet behandeld met ongezonde chemicaliën, zoals dat bij grenen of vuren wel vaak het geval is. Cederhout is goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De panelen zijn geverfd met een watergedragen beits.

  Veiligheid voor alles
  Het huisje voldoet aan de actueel geldende veiligheidsnormen (EN-71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Verder is de houtsoort niet behandeld met ongezonde chemicaliën en heeft de houtsoort de prettige eigenschap om niet te splinteren.

  Eenvoudige montage
  Het huisje is opgebouwd uit voorgemonteerde panelen, waarbij ook de ramen en deuren zijn voorgemonteerd. Een echt prefab-systeem dus. De panelen zijn ook nog eens voorgeboord waardoor het huisje in een handomdraai opgebouwd is.

  Specificaties
  - Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
  - Afmetingen: (lxbxh) 240x163x226 cm
  - Hoogte veranda: 57 cm
  - Resistent tegen vocht en schimmel
  - Houten dak
  - Gewicht: 66 kg 
  lees meer

  Specificaties