EXIT speelhuis Fantasia 100, Rood

  EXITspeelhuis Fantasia 100

  369.-
  Fantasia 100
  Rood
  met 1 week in huis, bezorging op afspraakverzending door onze partner

  EXIT speelhuis Fantasia 100

  Dit speelhuisje Fantasia 100 van Exit is een houten speelhuisje in een sprookjesachtige stijl. Met zijn zachte rode kleuren, asymmetrische ramen, deuren en zelfs dakramen is dit fantasierijke speelhuisje de droom van ieder kind. Dit huisje staat garant voor uren speelplezier voor kinderen.

  Duurzaam en milieuvriendelijk
  Het huisje is gemaakt van gedroogd cederhout. Dit is een bijzondere houtsoort omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en dus resistent is tegen houtrot. Het cederhout is niet behandeld met ongezonde chemicaliën, zoals dat bij grenen of vuren wel vaak het geval is. Cederhout is goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De panelen zijn geverfd met een watergedragen beits.

  Veiligheid voor alles
  Het huisje voldoet aan de actueel geldende veiligheidsnormen (EN-71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Verder is de houtsoort niet behandeld met ongezonde chemicaliën en heeft de houtsoort de prettige eigenschap om niet te splinteren.

  Eenvoudige montage
  Het huisje is opgebouwd uit voorgemonteerde panelen, waarbij ook de ramen en deuren zijn voorgemonteerd. Een echt prefab-systeem dus. De panelen zijn ook nog eens voorgeboord waardoor het huisje in een handomdraai opgebouwd is.

  Specificaties
  - Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
  - Afmetingen: (lxbxh) 125x133x158 cm
  - Resistent tegen vocht en schimmel
  - Houten dak
  - Gewicht: 36 kg
  lees meer

  Specificaties