EXIT Silhouette trampoline Ø244 cm, Zwart

  EXIT Silhouettetrampoline Ø244 cm

  239.-
  nog 9 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  EXIT Silhouette trampoline Ø244 cm

  Deze Silhouette 244cm brede trampoline met net van EXIT is een zeer mooie, veilige en duurzame trampoline. De zwarte kleurstelling met de lichtgroene details zorgen voor een zeer stoer uiterlijk en een beeld wat in iedere tuin zeer mooi staat.

  Veiligheid
  Uiteraard is er erg aan de veiligheid gedacht bij de Silhouette trampoline. De staande trampoline wordt geleverd met een veiligheidsnet wat strakgespannen om de staanders heen komt te zitten. De staanders zijn beschermd met een fraai zwart gecoat veiligheidsschuim, waardoor het aantal pijnlijke botsingen enorm wordt geminimaliseerd.

  Beschermrand
  De beschermrand van de trampoline heeft een dikte van 20mm en een breedte van 28,5cm, waarmee de veren geheel worden afgedekt. Voor kinderen is het niet mogelijk om met de voeten bij de veren te komen dankzij een afdeknet.

  Toegang
  De toegang tot de trampoline vindt plaats door middel van de rits aan de zijkant van het beschermnet. Deze rits heeft een contrasterende kleur zodat het direct opvalt wanneer je deze niet (goed) gesloten hebt.

  Kwaliteit
  Zowel de constructie, als de losse onderdelen van deze staande trampoline zijn van kwalitatief zeer hoogwaardig materiaal. De 14cm brede veren zijn een garantie voor jarenlang plezier en het zowel gegalvaniseerde als gepoedercoate onderstel voorkomt dat er roest kan plaats vinden. De verschillende delen zijn vergrendeld door middel van spring clips. Deze voorkomen dat de constructie uit elkaar gaat.

  Montage
  De hierboven genoemde spring clips zorgen er niet alleen voor dat de veiligheid gewaarborgt blijft. Deze zorgen tevens voor een zeer eenvoudige en snelle montage van de trampoline. Uiteraard wordt er een handleiding meegeleverd zodat je weet welke onderdelen je waar moet bevestigen.

  Kenmerken:
  Afmetingen: 228 x 273 x 273 cm
  Materiaal: Staal / kunststof
  Garantie: Constructie 2 jaar
  Overige onderdelend: 1 jaar
  Breedte beschermrand: 28,5cm
  Dikte beschermrand: 20mm
  Lengte veren: 14cm
  lees meer

  Specificaties