EXIT zwembad Wood met overkapping (540x250 cm), Bruin

  EXITzwembad Wood met overkapping (540x250 cm)

  1099.-
  540x250 cm
  Bruin
  met 1 week in huis, bezorging op afspraakverzending door onze partner

  EXIT zwembad Wood met overkapping (540x250 cm)

  Het EXIT zwembad Wood is een rechthoekig bad met een overkapping, zodat er bij geen gebruik geen vuil in het water kan komen en het zwembad ook bestand is tegen verschillende weersinvloeden. Ideaal dus voor het wisselvallige Nederlandse zomerweer!

  Trap
  Je zult over de zwembadrand moeten klimmen om in en uit het zwembad te komen. Hiervoor wordt een trap meegeleverd welke je stevig aan de rand kunt bevestigen. Zo kun je eenvoudig het zwembad in klimmen. Voor extra veiligheid kun je de trap omhoog schuiven. Zo zorg je ervoor dat je kinderen niet zomaar het zwembad in kunnen klimmen.

  Zwembadoverkapping
  De overkapping boven het Stonde zwembad is multifunctioneel. Naast dat deze zorgt dat er geen vuil in het water komt, is het ook een duurzame oplossing voor het verwarmen van het zwembadwater. De warmte van de zon wordt namelijk vasteghouden onder de kap. De overkapping heeft vier ramen, waardoor je zelfs in de regen zou kunnen zwemmen.

  Materiaal
  Het zwembad is uitgevoerd met sterke 3-laagse wanden van PVC en polyester. Stabiel en sterk door het extra dikke frame aan de buitenkant. De diamter van deze stalen buizen zijn maar liefst 50 millimeter. Het zwarte frame is gegalvaniseerd en gepoedercoat zodat roest geen kans maakt. 

  Zandfilterpomp
  De zandfilterpomp wordt standaard meegeleverd bij dit zwembad. Dit filter zorgt ervoor dat kleine stofdeeltjes als ongedierte en algen uit het zwembad wordt gefilterd, zodat je zwembad schoon blijft. Wanneer het zwembad niet in gebruik is, kan de overkapping ervoor zorgen dat er geen bladeren en takken in het water kunnen komen.

  Ondertegels
  Het wordt aangeraden om bij dit zwembad ondertegels aan te schaffen. Deze tegels voorkomen rotting en schimmelvorming, bieden bescherming tegen oneffenheden / scherpe oppervlaktes én hebben een isolerende werking voor het zwembadwater. Voor dit zwembad zijn 25 pakken nodig.

  Kenmerken:
  Buitenmaat afmetingen inclusief overkapping (lxbxh): 600x290x220cm
  Materiaal frame: Staal
  Inhoud zwembad: +/- 12.600 liter
  Diameter poten: 38 mm
  Aanbevolen waterdiepte: 85-90 cm

  Kenmerken pomp:
  Aantal volt: 12 V
  Aantal watt: 70W
  Lengte stroomkabel: 200 cm
  Diameter slangaansluiting: 32 mm
  Filtercapaciteit: 3.028 L/uur
  Korrelgrootte zand: 0,7-1,25 mm
  Garantie: 1 jaar

  Kenmerken overkapping:
  Afmetingen (lxbxh): 585x270x135 cm
  Materiaal: PVC + Staal
  Dikte: 0,18 cm
  Garantie: 1 jaar
  lees meer

  Specificaties