EXIT Multi-Sport net 3000

  EXITMulti-Sport net 3000

  98.95
  3000
  met 1 week in huis, bezorging op afspraakverzending door onze partner

  EXIT Multi-Sport net 3000

  Het EXIT Multi-Sport Net is een multifunctioneel sportnet dat op drie verschillende hoogtes ingesteld kan worden. Tennissen, beach tennis, voetvolley of volleybal, het kan allemaal. De breedte van 300cm maakt het mogelijk dat het net in de meeste tuinen past. De groene bovenrand van het net zorgt ervoor dat het net goed zichtbaar is tijdens het spelen.

   

  Eenvoudig in hoogte aan te passen

  Het veranderen van de hoogte van het net kan in een handomdraai. Klik de buizen op de juiste hoogte en spelen maar! De standen zijn van laag naar hoog in te stellen op 62, 109, en 155 cm hoogte. Door de mooie vormgeving en de rustige kleurstelling van het Multi-Sport Net is het een aanwinst voor iedere tuin. Het robuuste frame en het zeer sterke net staan garant voor urenlang speelplezier!

   

  Doordacht ontwerp

  Het EXIT Multi-Sport Net heeft een dubbel net span-systeem dat ervoor zorgt dat het net mooi strak blijft staan. De horizontale metalen buisverbinding in de onderkant van het net loopt van de ene naar de andere zijde. De breedte van deze verbinding is instelbaar, waardoor het net gespannen kan worden. De elastiekverbinding aan de bovenzijde van het net naar de staanders zorgt ervoor dat het net ook aan de bovenzijde strak staat.

   

  Stabiele plaatsing

  Het net is naast de stabiele driepoot ook nog te gebruiken met het unieke EXIT ankersysteem bestaande uit ankerbuizen en grondankers. Het sportnet is hiermee zeer stabiel te plaatsen in de tuin waardoor omvallen verleden tijd is. Moet het gras gemaaid worden dan is het sportnet eenvoudig uit de grondankers te tillen waardoor het gras gemaaid kan worden. Maar ook zonder verankering staat het net stevig op de beide poten. Zo kan het net dan ook prima indoor gebruikt worden, bijvoorbeeld in een sporthal of gymzaal. Met de handige meegeleverde draagtas kan het net overal mee naartoe worden genomen.

   

  Specificaties

  - Afmetingen: BxH 300x62/109/155cm

  - Gewicht: 11kg

  lees meer

  Specificaties