EXIT Kickback Rebounder XL

  EXITKickback Rebounder XL

  249.-
  met 1 week in huis, bezorging op afspraakverzending door onze partner

  EXIT Kickback Rebounder XL

  De EXIT Kickback Rebounder XL (164x164 cm) is een ultiem artikel om je bal 'skills' mee te trainen. Je kan met de Kickback Rebounder namelijk verschillende elementen van balsporten trainen, zoals passen, schieten, aannemen, keepen, gooien en koppen. De Rebounder is geschikt voor vele sporten zoals voetbal, volleybal, handbal en waterpolo.
    
  Hoe werkt het?
  Schiet of gooi de bal tegen de elastieken en deze komt met een verrassend hoge snelheid terug. Oefen je keeperskills of plaats de Rebounder naast de goal en volleer en schiet de terugkaatsende bal vol op doel! Hiermee is het een artikel wat niet alleen leuk is voor in de tuin, maar ook voor op de sportvereniging!
   
  Diverse instelmogelijkheden
  De Kickback Rebounder XL heeft een afmeting van 164x164 cm. De hoek van de rebounder is in te stellen tussen 35° en 90°, en dat in meer dan 10 stappen. Zo is de Kickback Rebounder geschikt voor allerlei trainingen. Het instellen van de hoek is in een handomdraai gedaan, waardoor tijdens het trainen of spelen heel snel een ander spel of oefening gekozen kan worden.
   
  Frame
  Het metaal is gegalvaniseerd en daarna zwart gepoedercoat. Het rebound net is strak gespannen met sterke elastieken, die ervoor zorgen dat de Kickback Rebounder een stille maar zeer krachtige rebound geeft. De Kickback Rebounder is fraai afgewerkt met een hoogwaardige PVC afdekrand. Tot slot worden twee ankers meegeleverd om de rebounder vast te kunnen zetten.
   
  Kenmerken:
   - Afmetingen: 164x164 cm
   - Gewicht: 21 kg
  lees meer

  Specificaties