EXIT Hoopy Junior verplaatsbare Basket
 • Uitverkocht

  EXITHoopy Junior verplaatsbare Basket

  99.95
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  EXIT Hoopy Junior verplaatsbare Basket

  De verstelbare Hoopy junior verplaatsbare Basket is de ideale basketbalring om mee te beginnen. Deze basketbalring is geschikt voor de allerkleinsten en is makkelijk te verplaatsen, handig als hij snel uit de garage, van de oprit of van de weg af moet.

  Verstelbaar
  De basketbalring is verstelbaar in meerdere maten. Je kunt de hoogte makkelijk aanpassen met behulp van de slotbout en moerknop. De verschillende hoogtes zijn als volgt; 165/175/190/205/220cm.

  Makkelijk te verplaatsen
  Vooral bij de allerkleinsten is het handig dat de basketbalring makkelijk te verplaatsen is. Handig als je hem tijdelijk op de oprit of in het grasveld wilt zetten. Je kunt de verrijdbare basketbalring makkelijk verplaatsen door de twee kleine wielen. Je kantelt de constructie, waardoor deze op de twee wielen komt te steunen.

  Veiligheid
  De basketbalring heeft een kwalitatief zeer sterke stalen constructie. Het achterbord is gemaakt van High Density Polyetheen en ook met het gewicht van het geheel is rekening gehouden. Het onderstel heeft een afsluitbare (én weerbestendige) weerhoes waar de twee meegeleverde zandzakken worden geplaatst. Deze zelf te vullen zandzakken hebben beide een gewicht van 25kg, waardoor je een contra gewicht van 50kg creëert.

  Kenmerken:
  Afmetingen: 67 x 80 x 257 cm ( L x B x H)
  Materiaal: Staal/Kunststof
  Garantie constructie: 2 jaar
  Garantie board: 1 jaar
  lees meer

  Specificaties