overzicht
EXIT Crooky 100 speelhuis

  EXITCrooky 100 speelhuis

  499.-
  Crooky 100
  met 1 week in huis, bezorging op afspraakverzending door onze partner

  EXIT Crooky 100 speelhuis

  De EXIT Crooky 100 is echt een prachtig en super stoer huisje! Een geweldige plek om te spelen, samen met je broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje. Met zijn natuurlijke kleurencombinatie, asymmetrische ramen en deur lijkt dit speelhuisje op een echt zelf gebouwde blokhut! En met het krijtbord op de voorzijde van de EXIT Crooky is jouw stoere boomhut helemaal af! De binnen afmetingen van de EXIT Crooky lopen uiteen van 110,5 bij 110,5 cm op de grond tot maar liefst 138 bij 110,5 cm op het breedste punt waardoor het een lekker ruim huisje is waar je heerlijk met meerdere kinderen in kan spelen.

  Duurzaam
  De huisjes zijn gemaakt van gedroogd cederhout. Dit is een bijzondere houtsoort omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en dus resistent is tegen houtrot. Het cederhout is dus niet behandeld met ongezonde chemicaliën, zoals dat bij grenen of vuren wel vaak het geval is. Cederhout is dus goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De panelen zijn reeds geverfd met een water gedragen beits. Tevens is de EXIT Crooky voorzien van een bitumen dak waardoor het waterdicht is.

  VeiligDe huisjes voldoen aan de actueel geldende veiligheidsnormen (EN-71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Verder is de houtsoort niet behandeld met ongezonde chemicaliën en heeft de houtsoort de prettige eigenschap om niet te splinteren.

  Eenvoudige montage
  Het huisje is opgebouwd uit voor gemonteerde panelen, waarbij ook de ramen en deuren zijn voor gemonteerd. Een echt prefab-systeem dus. De panelen zijn ook nog eens voorgeboord waardoor het huisje in een handomdraai opgebouwd is.
  lees meer

  Specificaties