Evil within 2 (PlayStation 4)

  Evil within 2 (PlayStation 4)

  29.9934.99je bespaart 5.-
  vandaag besteld, dinsdag in huisverzending door onze partner

  Evil within 2 (PlayStation 4)

  In The Evil Within 2 ben jij Sebastian Castellanos en ben je op het dieptepunt van je leven. Je krijgt de kans om je dochter te redden. Om haar terug te brengen, moet je een wereld vol met nachtmerries betreden en de donkere oorsprong ontdekken van een idyllische stad. Verschrikkelijke dreigingen komen uit alle hoeken in een wereld die zich om jou heen vormt. Ga jij de strijd face-to-face aan met wapens en valstrikken of sneak jij door de schaduwen om te overleven?
  Gemaakt door de mastermind Shinji Mikami en het getalenteerde team van Tango Gameworks, brengt The Evil Within 2 de gamereeks naar een nieuw niveau. Ontdek de unieke mix van een psychologische thriller en echte survival horror.

  VERHAAL:
  Detective Sebastian Castellanos heeft alles verloren, waaronder zijn dochter Lily. Om haar te redden moet hij samenwerken met Mobius, de organisatie die verantwoordelijk is voor het verwoesten van Sebastians leven. Sebastian moet afdalen in één van hun vreselijke creaties, de gestoorde wereld van Union. Verschrikkelijke dreigingen komen van alle kanten en hij moet vertrouwen op zijn verstand om te overleven. Zijn enige kans op verlossing is om er volledig in mee te gaan.
  - VERHAAL VAN VERLOSSING. Sebastian moet een nachtmerrie betreden om zijn leven en familie terug te krijgen.
  - ONTDEK GRUWELIJKE RUIMTES. Speel zo ver als jij aan durft door een wereld waar niets is wat het lijkt. Maar zorg er wel voor dat je voorbereid bent.
  - KIES HOE JIJ GAAT OVERLEVEN. Val aan vanuit de schaduwen met een kruisboog, ren voor je leven of gebruik wapens met gelimiteerde ammunitie.
  - VECHT TEGEN VRESELIJKE VIJANDEN. Overleef ontmoetingen met sadistische vijanden en maak kennis met personages die je leiden – of misleiden - op het pad naar verlossing.
  - BLOEDERIGE HORROR EN SPANNING. Betreed een doorgedraaide wereld vol met angstaanjagende sensaties en gruwelijke horror.
  lees meer

  Specificaties