overzicht
Eurom EK3K Still elektrische werkplaatskachel, 3000
 • -7%

  EuromEK3K Still elektrische werkplaatskachel

  69.9564.95je bespaart 5.-
  5 reviews
  3000
  vandaag besteld, morgen in huis

  Eurom EK3K Still elektrische werkplaatskachel

  Deze EK3K elektrische werkplaatskachel van Eurom is een energiezuinige en veilige kachel, geschikt voor het gebruik in bijvoorbeeld een kelder of bijkeuken. De kachel is voorzien van een keramisch element, wat hem naast energiezuinig ook veilig maakt, hij is voorzien van een beveiliging om oververhitting tegen te gaan en heeft een zeer duurzaam metalen frame. Met deze elektrische werkplaatskachel kun je een ruimte tot wel 115m³ zonder problemen verwarmen.

  - Afmetingen: 34 x 29,5 x 38 cm (lxbxh)
  - Gewicht: 3.1 Kg
  - Max. 115m³
  - Verstelbare positie
  - Metalen frame
  - Metalen behuizing
  - 2000-3000 Watt
  - 220-240V / 50Hz
  - Thermostaat
  - Koude lucht ventilator
  - Oververhittingsbeveiliging
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.4(5 reviews)
  Meest recent

  Prima apparaat

  Prima artikel. Solide en goed snoer eraan. Heel snel warm en fijne bediening. Thermostaat nog niet echt kunnen testen. Kan tegen een stootje en fijn dat de luchtstroom enigszins richtbaar is. In navolging op de review can Dipablo: In mijn handleiding staat: Allleen aansluiten op een met 30mA aardlekschakelaar beveiligde groep. Dit heeft wel degelijk zin, daar de aardlekschakelaar uit zal schakelen indien er een een foutstroom naar aarde is via bv een persoon ipv een aardedraad (nie niet aanwezig is) Een prima extra regel m.b.t. veiligheid.

  solide veel warmte snel op temperatuur

  Veel waar voor je geld solide kast en houder , Kast zelf word niet warm luchtstroom wel lekker heet uit rooster eenvoudige bediening heb alleen nog maar de 2000 duizend watt stand hoeven gebruiken geeft op 3000 watt nog meer warmte is snel op temperatuur en is heel stil

  1 persoon vond dit nuttig

  Smoezelbazen komen warm de winter door

  Heel goed artikel zelfs op de 2000 watt stand is het apparaat vele malen krachtiger dan een oliekachel radiotorkachel of aanverwante verwarmingstoestellen.

  1 persoon vond dit nuttig

  Handleiding geaard stopcontact.....

  In de bijgeleverde gebruikshandleiding staat extra dik gedrukt; Sluit het apparaat alleen maar aan op een geaard stopcontact. Terwijl de stekker aan de kachel een stekker is die zonder aarde is uitgevoerd..... Nu is de behuizing niet van metaal maar de ophanging is wel van metaal. Het doel van een geaarde stopcontact (met een geaarde stekker) is dat bij sluiting en dergelijke dat de aardlekschakelaar in de meterkast dan hierbij ook uitspringt. Een beetje onduidelijk is het wel.....

  3 mensen vonden dit nuttig

  Vermogen (watt): 2000

  Degelijk artikel

  Goed en degelijk en stil kan hem Aanraden! Geef goed warmte

  3 mensen vonden dit nuttig

  Vermogen (watt): 2000

  toegevoegd aan winkelmand