Eufy by Anker videodeurbel 2K + Homebase(zwart), Zwart, wit
 • cadeautip

  Eufy by Ankervideodeurbel 2K + Homebase(zwart)

  199.-
  cadeautip

  cadeautip

  Ben je nog op zoek naar een mooi cadeau? Misschien is dit iets voor je.

  Eufy by Anker videodeurbel 2K + Homebase(zwart)

  Anker introduceert: Eufy 2K videodeurbel
  Altijd weten wie voor de deur staat en met name als je niet thuis bent? Overweeg gerust deze videodeurbel van Eufy by Anker. De bel wordt samen met zijn HomeBase (basisstation) geleverd en is in een oogwenk geïnstalleerd en verbonden aan jouw thuiswifi. Je installeert gratis de app en geniet van de voordelen, zoals:
  het inspreken van je persoonlijke boodschap (voor als je niet thuis bent)kleurrijke 2K-beeldkwaliteitOverzichtelijke appJe eigen data opgeslagen op jouw persoonlijke HomeBase

  Over het 2K-beeld
  De videodeurbel biedt wel 2,5 x de duidelijkheid. Zelfs medewerkerspasjes die postbezorgers meedragen kunnen van de persoon afgelezen worden, zo scherp is het beeld.

  Detectiesensor voor mensen én dieren
  Via de app kun je een aantal persoonlijke instellingen maken op wanneer je wel en niet een melding wilt ontvangen. De detectiesensor van Eufy by Anker is een partij slim en onderscheidt zelfs wanneer er bijvoorbeeld een postbezorger of een hond voor de deur staat.

  Batterijdagen van 180 dagen
  De videodeurbel functioneert wel een half jaar met één keer laden. En mocht de bel eens een keer aan opladen toe zijn, dan is deïnstalleren niet nodig, maar kan dat eenvoudig aan de deur.

  Een 4-seizoenen videodeurbel
  De Eufy by Anker videobel heeft een ip65 certifcaat; stofvrij en sproeidicht en kan dus tegen een regenbui. Ook kan de bel tegen extreme temperaturen van -20 ° C tot 50 ° C.
  lees meer

  Specificaties

  KleurZwart, wit
  Materiaal-
  MerkEufy by Anker
  Fabriekstypevideodeurbel 2K + Homebase
  Smart
  EAN0194644016975
  artikelnummer16-498-787

  Reviews (10)

  algemene beoordeling
  (10 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.