Eufy by Anker Video Doorbell Battery videodeurbel, Zwart, wit
 • uitverkocht

  Eufy by AnkerVideo Doorbell Battery videodeurbel

  99.-
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Eufy by Anker Video Doorbell Battery videodeurbel

  Houd altijd in de gaten wie er bij je voordeur staat met de videodeurbel van Eufy by Anker. Je hebt voor deze deurbel geen gedoe met bedrading, hij werkt namelijk op batterijen. Maak gebruik van tweerichtingsspraak, persoonsdetectie en meer. Deze videodeurbel wordt geleverd met een Eufy by Anker Wi-Fi Chime zodat je op een gewenste plek binnenshuis de deurbel hoort afgaan. Werkt met Amazon Alexa en Google Assistent.

  Zie bezoekers van top tot teen
  Deze HD-videodeurbel heeft 1920 x 1080 pixels en een aspect ratio van 4:3. Mis geen belangrijke momenten voor je deur, je kunt de bezoeker namelijk van top tot teen zien. Bovendien heb je dankzij WDR altijd scherp beeld.

  Detecteer personen
  De videodeurbel houdt alle bewegingen bij de deur in de gaten. Met de bewegingsdetectie worden bewegingen gedetecteerd en zal er dus nooit onverwacht iemand voor de deur staan zonder dat jij wordt ingelicht op je smartphone.

  Hoor de bel op zolder
  Het voordeel van deze set is dat je geen Home Base nodig hebt, de deurbel en de Chime werken samen op een wifi-verbinding. Steek de Chime in het stopcontact op een plek waar je de deurbel wilt horen, bijvoorbeeld in de slaapkamer of op zolder. Wanneer de bel afgaat ontvang je een melding op je smartphone en via de Chime. De Chime beschikt over een MicroSD-ingang zodat je alle beelden veilig op kunt slaan (microSD-kaart apart verkrijgbaar). Daarnaast werkt de videodeurbel door middel van een oplaadbare batterij met een levensduur van 120 dagen. Binnen 6 uur laad je hem weer op met de USB-kabel.

  Blijf op de hoogte via de app
  Voeg je Eufy by Anker toe in de app. Hier ontvang je meldingen en kun je jouw voordeur in de gaten houden. Ontvang bijvoorbeeld een foto van degene die voor de deur staat en met tweerichtingsspraak kun je contact hebben met de pakketbezorger die voor de deur staat.
  lees meer

  Specificaties

  KleurZwart, wit
  MerkEufy by Anker
  FabriekstypeBATT SLIM DOORBE
  Smart
  EAN0194644025724
  artikelnummer16-783-004

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.