ETNA OP270ZT oven (inbouw), Zwart

  ETNAOP270ZT oven (inbouw)

  449.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  ETNA OP270ZT oven (inbouw)

  De ETNA OP270ZT is een multifunctiuonele oven met een design van zwart glas en vlekvrij RVS. De oven is een voorzien van een handige display, een timer, een ruime inhoud, een turbo heteluchtfunctie en een pyrolysefunctie. De turbo heteluchtfunctie verwarmt de oven gelijkmatig waardoor je moeiteloos op meerdere niveaus kunt bakken. De 10 insteekniveaus met zijrekjes maken het in en uithalen van de bakplaten extra makkelijk.

  Uniek schoonmaakgemak: oven met pyrolysefunctie!
  De oven is binnenin geëmailleerd en dat draagt bij aan schoonmaakgemak. Voor extra schoonmaakgemak beschikt de oven over een pyrolysefunctie. Pyrolyse is een schoonmaaksysteem dat vet en vuil verbrandt door de oven te verwarmen tot wel 500 graden. Vuil veranderd daardoor in stof dus een doekje erdoor en je bent klaar. De extra koele ovenruit en vergrendeling zorgt ervoor dat dit proces veilig blijft.

  Bediening
  Het bedienen gaat met behulp van een combinatie van verzinkbare bedieningsknoppen, ook wel ‘push-pull’ bediening genoemd, en druktoetsen. Het LED display geeft je daarbij feedback over de geselecteerde functie, de temperatuur en de tijd.

  Specificaties
  - 10 ovenfuncties
  - pyrolyse functie; schoonmaken met temperaturen tot 500 °C
  - Trendlijn design
  lees meer

  Specificaties

  Totale ovenruimte (l)66
  Aansluitwaarde (watt)3000
  Max. temperatuur (°C)250
  Magnetron
  Kinderbeveiliging
  Display
  Stoom
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.