ETNA OM470ZT oven (inbouw)
 • uitverkocht

  ETNAOM470ZT oven (inbouw)

  429.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  ETNA OM470ZT oven (inbouw)

  De ETNA OM470ZT is een veelzijdige oven met een turbo hetelucht functie. Deze functie zorgt voor een gelijkmatige verwarming en luchtverdeling zodat je op meerdere niveaus tegelijk kan bakken en braden. Ideaal voor het bereiden van meerdere pizza’s tegelijk bijvoorbeeld. Verder is de ruime oven gemakkelijk schoon te houden. De binnenruimte is voorzien van easy clean emaille en de ovenruiten zijn uitneembaar voor extra schoonmaakgemak.

  Ruime inhoud
  Met een inhoud van 72 liter biedt de oven hier meer dan voldoende ruimte voor. De turbo hetelucht functie is slechts 1 van de 13 verschillende ovenfuncties. Ook onderwarmte, bovenwarmte, een grill en verschillende gecombineerde functies behoren tot het repertoire van deze oven. Omdat dit ook nog eens op een zeer efficiënte manier gaat heeft de oven het energielabel A+ gekregen.

  Push pull bediening
  Het bedienen gaat met behulp van een combinatie van verzinkbare bedieningsknoppen, ook wel ‘push-pull’ bediening genoemd, en tiptoetsen. Het uitgebreide LED display geeft je daarbij feedback over de geselecteerde functie, de temperatuur en de tijd.

  Specificaties
  - inhoud 72 liter
  - 5 insteekniveaus met zijrekjes
  - bediening d.m.v. verzinkbare draaiknoppen en tiptoetsen
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGarantie