ETNA KIV164RVS inductiekookplaat
 • -41%

  ETNA KIV164RVS inductiekookplaat

  319.-je bespaart 230.-
  549.-adviesprijs

  ETNA KIV164RVS inductiekookplaat

  Met deze Etna KIV164RVS een 59cm vrijstaande inductie kookplaat haal je niet alleen gemak in huis (geleverd met stekker en een te sluiten op een normaal stopcontact), maar ook een kwaliteits kookplaat in een strak RVS frame. Het vermogen is in te stellen op 9 standen.

  Plug & Cook
  De kookplaat wordt geleverd met een geaarde stekker voor aansluiting op een normaal geaard 230 V stopcontact. Super handig: je kan de kookplaat dus direct aansluiten en gebruiken.

  Gebruiksgemak
  Dankzij het Virtual Pan Support Design kun je precies zien waar je de pan moet plaatsen zodat je optimaal gebruik kunt maken van het vermogen de zone. Door veilige functies als de restwarmte indicatie, panherkenning, kookduurbegrenzing en kinderslot hoef je je geen zorgen te maken. De restwarmte indicatie betekent: je pan wordt warm tijdens het koken en geeft die warmte af aan de kookplaat. Deze functie geeft met een knipperende H aan wanneer een zone na het koken nog warm is. Ook is de kookplaat uitgerust met een timerfunctie: stel in hoe lang je pasta of groenten moeten koken en heb daar geen omkijken meer naar.

  Bediening
  De kookplaat beschikt over centrale bediening. Alle functies en standen zijn eenvoudig vanuit een centraal punt te bedienen

  Specificaties
  - 9 kookstanden
  -veilige functies: restwarmte indicatie, kinderslot, kookduurbegrenzing, panherkenning
  - inclusief stekker voor aansluiting op een normaal geaard stopcontact (Plug & Cook)
  lees meer

  Specificaties

  EnergiesoortInductie
  Kookzones4
  Vonkontsteking
  Kinderbeveiliging
  Restwarmte aanduiding
  Type bedieningtiptoets
  Warmhoudfunctie
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.