overzicht
ETNA EVV1432WIT vrieskast
 • Uitverkocht

  ETNAEVV1432WIT vrieskast

  269.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Kastmodel vriezers

  ETNA EVV1432WIT vrieskast

  Etna EVV1432WIT vrieskast. Deze royale vriezer levert veel waar voor zijn geld. Een inhoud van 170 liter, een invriescapaciteit van 8 kilo per 24 uur, een A+ energielabel en dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs. Etna is een degelijk en betrouwbaar oer-Hollands A-merk. In hun reclame-slogan zeggen ze 'Etna maakt kwaliteit betaalbaar'. Al is deze Etna vrieskast bescheiden geprijsd, de capaciteiten zijn ver boven het gemiddelde. Het is een apparaat zonder veel poespas dat gewoon goed werkt.

  Deze Etna heeft geen spannend of opvallend design, maar een simpele, gladde, witte buitenkant. Dat ziet er neutraal en klassiek uit en is eenvoudig schoon te houden. De ruime inhoud is efficiënt te benutten omdat er zes schuiflades met transparante voorkant in de vrieskast zitten. Zo kun je de levensmiddelen goed sorteren en in één oogopslag zien welke lade je moet hebben. Toch neemt de vriezer maar weinig vloeroppervlakte in beslag, want de afmetingen zijn slechts 55 x 58 centimeter bij een hoogte van 143 centimeter. Zo'n slanke vriezer past overal, vooral omdat de deur zowel links- als rechtsdraaiend gemonteerd kan worden.

  Deze Etna vriezer beschikt over een royale inhoud van 170 liter en een ruime invriescapaciteit van 8 kilo per etmaal, maar is toch heel zuinig met energie. Je krijgt een vier sterren vriezer met een A+ energielabel, en dat is een prima reden om dit apparaat te kopen. Een ander voordeel is dat het apparaat zijn werk bijna geruisloos doet, met een maximaal geluidsniveau van 42 decibel. Hij doet zeker niet onder voor vrieskasten uit een veel duurdere prijsklasse. Als je één keer in de week boodschappen inslaat kun je voor een heel gezin genoeg kwijt in deze vriezer. Mensen met een Etna zijn bovendien zeer tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding en de lange levensduur. Ben je op zoek naar een degelijk apparaat zonder overbodige lichtjes en knopjes? Dan haal je met deze Etna vriezer een duurzame, betrouwbare en zuinige vrieskast in huis waar je geen spijt van zult krijgen.

  Wijziging draairichting deur
  De draairichting van de deur(en) is te wijzigen naar eigen inzicht. Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Je kunt dit aangeven onder het kopje service.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGarantie

  toegevoegd aan winkelmand