Janneke Vreugdenhil en Dorenda van Dijken Eten als medicijn: Overgang

    27.50

    Eten als medicijn: Overgang - Janneke Vreugdenhil en Dorenda van Dijken

    De overgang vormt een kantelpunt in de gezondheid van elke vrouw. In Eten als medicijn: overgang legt gynaecoloog drs. Dorenda van Dijken helder uit hoe je lichaam in deze levensfase verandert, welke klachten zich kunnen voordoen en vooral: wat je daaraan kunt doen. Gezonde voeding speelt hierin een heel belangrijke rol. Met Dorenda's adviezen én 75 recepten van culinair journalist Janneke Vreugdenhil, kun je opvliegers, haaruitval, hartkloppingen, gewichtstoename en andere vervelende overgangsverschijnselen zelf te lijf gaan, en nog hartstikke lekker eten ook. Want wie gezond wil leven hoeft zeker niet in te leveren op smaak.
    lees meer

    Specificaties

    AuteursJanneke Vreugdenhil en Dorenda van Dijken
    Multi: TaalNederlands
    Soort artikelKookboek
    Uitvoering boekHardcover
    Aantal pagina's212
    UitgeverCarrera
    Jaar van uitgifte2023
    bekijk alle specificaties

    Reviews

    Dit artikel heeft nog geen reviews.

    Laat je verrassen

    Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

    Toegevoegd aan je winkelmandje

    kies je maat