Essie Treat Love Color 02 tinted love

  EssieTreat Love Color 02 tinted love

  12.99
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Essie Treat Love Color 02 tinted love

  Wil je even een break van je nagellak, maar wil je wel mooie verzorgde nagels met een kleurtje? Gebruik de essie treat, love & color nagellak 2 tinted love. De verzorgende nagellak van essie, treat, love & color, is ideaal voor zwakke en broze nagels.
  - Zichtbaar sterkere nagels na 1 week*
  - Verrijkt met verzorgend collageen en kamille extract
  - Te gebruiken zonder base en top coat (geen gellak of gelnagellak)
  - Doorschijnende, lichtroze nagellak
  - Roze nagellak en zichtbare nagelverharder* in één

  De geavanceerde essie treat, love & color collectie
  De treat, love & color collectie is esssie's eerste nagelverzorging- en kleuring in één en is na een periode van meer dan vijf jaar onderzoek ontwikkeld. treat, love & color combineert het beste van nagelverzorging (nagelverharder*) en –kleuring in één product. De collectie gekleurde nagelverzorging is vooral geschikt voor normaal tot droge en kwetsbare nagels.

  Het gemakkelijk 1-stap systeem van essie treat, love & color maakt een manicure sneller en gemakkelijker dan ooit door verzorging en kleuring te combineren. Hierdoor is ook geen base coat of top coat nodig. De treat, love & color formule laat de nagels ademen en is daarnaast verrijkt met verzorgend collageen en kamille extract. Ontdek de volledige luxe essie nagellakcollectie vol prachtige glanzende, doorschijnende en metallic finishes!

  *60% ziet minder afbladdering van de nagellak en 35% ervaart minder beschadigingen. Klinische test met 44 deelnemers.

  Maak kennis met essie's kleurobsessie
  Essie nagellak is opgericht uit liefde voor de manicure ervaring en de wens deze te delen met elke vrouw. Zo kan elke vrouw een manicurestijl vinden die haar aanspreekt. Het succes van essie bestaat uit de combinatie van professionele kwaliteit met trendy producten en onvergetelijke speelse namen. essie is dan ook vaak te vinden op catwalks over de gehele wereld waarbij de trendy nagellakcollecties trends inspireren, seizoen na seizoen. Hierdoor is essie sinds 1981 de nagelexpert uit de Verenigde Staten.

  Sinds de oprichting van essie nagellak zijn er al meer dan 1.000 essie nagellakkleuren ontwikkeld. essie heeft een belangrijke positie gekregen in de luxe nagelverzorging en zijn vrouwen geïnspireerd met een liefde voor kleurrijke manicures. Daarom is essie hét nagelmerk voor beauty professionals, bekende personen en mode-iconen wereldwijd.
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer van Essie

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.