Essie Nagellak - Base Coat Here to stay, Transparant

  EssieNagellak - Base Coat Here to stay

  12.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Essie Nagellak - Base Coat Here to stay

  De base coat van essie met kleurhechtingstechnologie is ‘here to stay’!
  - Verlengt het draagplezier van elke manicure.
  - Met kleurhechtigstechnologie.
  - Gebruik in combinatie met de gehele essie verzorgingsroutine voor het beste resultaat.

  essie here to stay base coat
  De base coat van essie met kleurhechtingstechnologie is ‘here to stay’! here to stay base coat is de langhoudende base coat van essie die gemakkelijk is aan te brengen met één simpele applicatie en hierdoor de kwaliteit van de manicure verlengt. De base coat zorgt er namelijk voor dat de manicure tot twee dagen langer blijft zitten.

  essie nagelverzorging van professionele kwaliteit
  Onderschat de kracht van professionele nagelverzorging en gezond uitziende nagels niet! Maak kennis met de nagelverzorgingsproducten van essie die bestaan uit alleskunners zoals de all-in-one base coat én top coat, de verzorgende nagelriemolie apricot cuticle oil of de ultra glanzende gel setter top coat.

  Alle essie nagelverzorgingsproducten bevatten ingrediënten van professionele kwaliteit en bestaat uit top coats, base coats en nagelverzorging, voor elke stap in de perfecte manicure. De lijn is samengesteld door toonaangevende salonexperts uit de Verenigde Staten zodat de nagelverzorgingslijn alles bevat voor een perfecte manicure vanuit huis. Zo wordt de manicure verzorgt en beschermt voor een prachtig resultaat.
  lees meer

  Specificaties