Essie gel setter top coat, Transparant

  Essiegel setter top coat

  12.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Essie gel setter top coat

  gel setter top coat van essie geeft in één applicatie een ultra glanzende finish met het effect van gelnagellak
  - essie’s meest glanzende topcoat met een gelachtige finish
  - Kan met elke essie nagellakkleur gecombineerd worden om de nagelkleur te beschermen
  - Geen LED- of UV-lamp nodig om te drogen en is gemakkelijk verwijderbaar

  Ultra glanzende finish met essie's gel setter
  essie gel setter top coat creëert een hoogglans, gelachtige manicure. De formule is geïnspireerd op de geltechnologie van gelnagellak. De top coat is hierdoor perfect voor een hoog glans, gelnagellak look die je thuis gemakkelijk kunt creëren zónder dat je een LED- of UV-lamp nodig hebt.

  essie nagelverzorging van professionele kwaliteit
  Onderschat de kracht van professionele nagelverzorging en gezond uitziende nagels niet! Maak kennis met de nagelverzorgingsproducten van essie die bestaan uit alleskunners zoals de all-in-one base coat én top coat, de verzorgende nagelriemolie apricot cuticle oil of de ultra glanzende gel setter top coat.

  Alle essie nagelverzorgingsproducten bevatten ingrediënten van professionele kwaliteit en bestaat uit top coats, base coats en nagelverzorging, voor elke stap in de perfecte manicure. De lijn is samengesteld door toonaangevende salonexperts uit de Verenigde Staten zodat de nagelverzorgingslijn alles bevat voor een perfecte manicure vanuit huis. Zo worden de nagels en de manicure verzorgt en beschermt voor een prachtig resultaat.
  lees meer

  Specificaties