Essie essie nagelverzorging - no chips ahead top coat, Transparant

  Essieessie nagelverzorging - no chips ahead top coat

  12.99
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Essie essie nagelverzorging - no chips ahead top coat

  Het gebruik van essie no chips ahead top coat resulteert in een brilliante glanzende manicure.
  - Beschermt tegen afbladeren van nagellak voor langdurig plezier.
  - Versnelt langzaam groeiende nagels door gebroken nagels te verminderen.
  - Verstevigt de manicure tot tien dagen.

  Het effect van no chips ahead top coat
  Bescherm jouw manicure met de no chips ahead topcoat van essie. Door het gebruik van de glanzende topcoat breng je een beschermlaag aan over jouw nagellak zodat het langer blijft zitten. Deze beschermlaag zorgt er ook dat de groei van langzaam groeiende nagels wordt versneld. Jouw trendy nagels zijn dus lifeproof met essie's no chips ahead topcoat!

  De glanzende topcoat heeft een beschermende werking waardoor het afbladeren van nagellak tot tien dagen na het aanbrengen vermindert. De transparante topcoat vermindert gebroken nagels zodat de groei van langzaam groeiende nagels wordt versneld.

  essie nagelverzorging van professionele kwaliteit
  Onderschat de kracht van professionele nagelverzorging en gezond uitziende nagels niet! Maak kennis met de nagelverzorgingsproducten van essie die bestaan uit alleskunners zoals de all-in-one base coat én top coat, de verzorgende nagelriemolie apricot cuticle oil of de ultra glanzende gel setter top coat.

  Alle essie nagelverzorgingsproducten bevatten ingrediënten van professionele kwaliteit en bestaat uit top coats, base coats en nagelverzorging, voor elke stap in de perfecte manicure. De lijn is samengesteld door toonaangevende salonexperts uit de Verenigde Staten zodat de nagelverzorgingslijn alles bevat voor een perfecte manicure vanuit huis. Zo worden de nagels en de manicure verzorgt en beschermt voor een prachtig resultaat.
  lees meer

  Specificaties