Essenza ecodown kussen Svea (60x70 cm)

  Essenzaecodown kussen Svea (60x70 cm)

  44.95
  8 reviews
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Artikelomschrijving

  Dit Essenza ecodown hoofdkussen Svea voelt als dons. De tijk van 100% hoogwaardige katoensatijn is afgezet met een bies. Vulling 100% Ecodown® fibres. Vulgewicht; 1250 gram. Afm. kussen 60x70 cm. Dit Essenza hoofdkussen dagelijks zacht opkloppen en regelmatig luchten voor een lang levensduur.

  Productvoordelen:
  - anti allergeen
  - voelt als dons
  - zacht en luxe
  - 5 jaar garantie op fabricagefouten
  - wasbaar op 60 graden

  Specificaties

  Wasvoorschrift

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.3(8 reviews)

  Veerkrachtig goed gevuld kussen.

  Dit is een goed gevuld veerkrachtig kussen. Ik heb er zelfs wat vulling uit moeten halen. Wel verliest het zijn veerkracht vrij snel (binnen 1 nacht) en wordt dan nogal hard om op te liggen. Na opkloppen is het weer normaal.

  1 persoon vond dit nuttig

  uitgerust wakker worden

  een heerlijk kussen, waar je je hoofd graag op te rusten legt

  fijn kussen

  Dit kussen is een fijn kussen,zacht maar toch stevig,geeft voldoende steun. Ik weet niet of het lang meegaat,heb n.m.l. wel het idee dat,nu ik er een paar weken op slaap,het niet stevig blijft.

  Heerlijke wolk om je hoofd op te leggen

  Echt een heerlijke kussen. Hoog maar superzacht, dus geen pijnlijke oren meer van lang op een kant liggen. Zelfs mijn man vindt m heerlijk liggen dus blij mee!!!

  Eco Down Kussen. Milieu- en diervriendelijk niet te onderscheiden van dons.

  Het kussen lijkt inderdaad gevuld met dons maar het zijn eco fibers. zeer dier en milieuvriendelijk kussen. Veert mee, zakt mee maar wordt niet helemaal plat waar je hoofd ligt zodat je niet opeens in het kussen begraven ligt haha. Elke dag ff opschudden en eens in de week laten luchten, hou je 'm mooi. Algemene kussentip: Doe een oude sloop om het kussen en daaroverheen de sloop die dekbedovertrek matcht. Zo blijft het kussen beter beschermd. Minpuntje was de bezorging. Door een sorteerfout bleek mijn andere kussen in een verkeerd magazijn te liggen. Gelukkig wel bekend bij WK. Helaas kon er geen datum van bezorging worden gegeven waar ik wel van baalde. Na 3 keer kun je het gaan ophalen bij een afhaalpunt wat niet meevalt op je fietsje.

  1 persoon vond dit nuttig

  kussen

  Ik vind het best een fijn kussen..Hij had alleen iets harder gemogen van mij..Maar goed dat is mijn mening

  Slaap zacht

  He he, eindelijk een kussen waarmee ik goed kan slapen. Dat heeft lang geduurd voordat ik met dit kussen heb kennisgemaakt. Nu kan ik eindelijk mijn nachtrust tegemoet.

  Een heerlijk kussen

  Ik lig nu een paar weken op mijn nieuwe Essenza-kussen en het bevalt uitstekend. Voordien had ik vooral bij warm weer nogal wat last van slechte vochtafvoer. Met dit kussen is dat een stuk beter. Bovendien lekker gevuld (ik houd niet van slappe kussens) en groot. Heel tevreden.

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Mooi & Gezond
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Sale