overzicht
Esschert buitenspiegel, Grijs
 • Uitverkocht

  Esschert designEsschert buitenspiegel

  119.-89.-je bespaart 30.-
  2 reviews
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  bekijk alle Tuinaccessoires

  Esschert buitenspiegel

  Verrijk je tuin met deze buiten spiegel van het merk Esschert design. De spiegel is gemaakt in een gothische vorm en is gemaakt van een glas met een ijzeren bewerking.

  Afmetingen
  - Breedte: 51 cm
  - Diepte: 2 cm
  - Hoogte: 82,5 cm

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(2 reviews)
  Meest recent

  design buitenspiegel.

  een juweeltje van een design spiegel voor iedere tuin. mooi van formaat. niet te groot en ook niet te klein. weer eens iets anders dan de "gewone" buitenspiegels. heel goed verpakt bij levering zodat er weinig mis mee kan gaan.

  Een stijlvolle spiegeling vanaf een oude, wit stenen muur

  Daar was-ie dan .........bij Wehkamp: de spiegel die ik al zo lang zocht! De spiegel met designkarakter. De stijl waar ik erg van houd en die zo fraai contrasteert met de weelderige plantengroei op mijn grote dakterras. Keurig op tijd werd-ie bezorgd in een uitstekende verpakking, zodat de spiegel geheel in takt mijn terras bereikte. Dankzij mijn sterke broer hangt de spiegel nu aan de wit stenen wand en met plezier kijk ik ernaar. De vrienden die een glaasje komen drinken op mijn terras zijn unaniem te spreken over de drank .......en over mijn gotische designspiegel van de firma Esschert: een goede keuze, mijn keuze.

  toegevoegd aan winkelmand