Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Literatuur
Ergens halverwege zweven - A. Marja
 • Uitverkocht

  A. MarjaErgens halverwege zweven

  14.50
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  bekijk alle Literatuur

  Ergens halverwege zweven - A. Marja

  De legendarische dichter A. Marja (1917-1964) is vooral bekend als practical joker. Hij was de schrik van menig vakbroeder. Maar Marja was meer dan een grappenmaker. Zijn poëtische werk getuigt ook van sensibiliteit. Het is daarom niet verwonderlijk dat Marja nog altijd als een soort geheimtip onder dichters voortleeft. Ook Gerrit Komrij geeft blijk van zijn voorliefde voor de dichter door hem telkens weer op te nemen in zijn dikke bloemlezing. En terecht. Sinds de dood van Marja waren zijn bundels echter slechts antiquarisch te verkrijgen. De tijd is dus rijp voor een eigenzinnige keuze uit de gedichten van A. Marja.
  Coen Peppelenbos en Nick ter Wal doken in de archieven en kozen zo’n zeventig gedichten die zij mooi en representatief achten voor het oeuvre van de dichter die in 1964 stierf, maar die nog lang niet is vergeten.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursA. Marja
  Eerste auteurA. Marja
  GenrePoëzie
  ISBN9789077487686
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's128
  Jaar van uitgifte2008
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand