Epson WF-7210DTW inkjetprinter, Zwart
 • uitverkocht

  EpsonWF-7210DTW inkjetprinter

  169.99
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Epson WF-7210DTW inkjetprinter

  Professionele A3-prints
  Deze A3-printer voldoet aan de behoeften van zelfs het meest veeleisende thuiskantoor en gebruikers in kleine kantoren. De printer kan dubbelzijdig afdrukken tot A3-formaat en is voorzien van twee papierlades, dat is ideaal voor het wisselen tussen verschillende mediaformaten of -soorten. Bovendien produceert de PrecisionCore-printkop prints van laserkwaliteit.

  Verhoog uw productiviteit
  Deze efficiënte, betrouwbare en snelle printer biedt dubbelzijdig afdrukken op A3-formaat en printsnelheden van 18 ppm in zwart en 10 ppm in kleur. Dankzij het eenvoudig te gebruiken lcd-scherm van 5,6 cm is de printer gemakkelijk te bedienen.

  Minimaliseer uw uitgaven
  Verminder uw kosten aanzienlijk; deze printer biedt tot 50 procent lagere kosten per pagina dan lasermodellen van onze concurrenten. De inkten zijn zeer economisch; ze worden afzonderlijk aangebracht zodat u alleen de gebruikte kleur hoeft te vervangen. Cartridges zijn verkrijgbaar in standaard, XL en XXL en geven, met de hoogste opbrengst van maximaal 2200 pagina's, absoluut waar voor uw geld,

  Flexibele draadloze oplossingen
  U kunt overal op kantoor afdrukken via Wi-Fi verbinding of Wi-Fi Direct vanaf geschikte draadloze apparaten zonder een Wi-Fi netwerk. U kunt ook via NFC afdrukken door eenvoudig met een compatibel Android-apparaat te tikken op de printer. De gratis mobiele print-apps en oplossingen van Epson bieden meer veelzijdigheid; met E-mail Print kunt u items verzenden om af te drukken van vrijwel overal ter wereld.
  lees meer

  Specificaties

  Wifi