Epson Expression Home XP-4155 all-in-one printer, Wit

  Epson Expression Home XP-4155 all-in-one printer

  119.-

  Epson Expression Home XP-4155 all-in-one printer

  Strak en stijlvol
  Dit betaalbare model maakt efficiënt gebruik van uw ruimte, dankzij de combinatie van afdruk-, scan- en kopieermogelijkheden in één apparaat.

  Gebruiksvriendelijk
  Met een scala aan essentiële en gebruiksvriendelijke functies is de XP-4155 flexibel met Wi-Fi voor draadloos afdrukken en scannen bij u thuis, en Wi-Fi Direct voor afdrukken zonder een draadloos netwerk. Het LCD-scherm van 6,1 cm maakt kopiëren en afdrukken zonder computer eenvoudig en dubbelzijdig afdrukken vermindert het papierverbruik.

  Flexibele draadloze oplossingen
  Druk af, scan en meer; rechtstreeks vanaf uw telefoon of tablet met de Epson Smart Panel-app1. Bovendien kunt u met Epson Creative Print-app rechtstreeks foto's afdrukken vanuit Facebook, wenskaarten maken en meer.

  Betaalbare oplossing
  De 603-inktset van Epson met vier kleuren biedt betrouwbare, heldere en duidelijke prints voor een minimale investering. Met een combinatie van pigmentzwarte en dye-kleureninkten produceert de printer gedefinieerde en kleurrijke afdrukken. Hij verlaagt bovendien uw afdrukkosten met betaalbare, afzonderlijke inkten in standaard- en XL-cartridges.
  lees meer

  Specificaties

  Resolutie kleur (dpi)5760 x 1440
  Printsnelheid kleur (p/m)15
  LCD-scherm
  Mobiel printenApple AirPrint
  Airprint
  Kleuren afdrukken
  GeheugenkaartlezerNiet bekend
  bekijk alle specificaties
  AirprintWifiGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.