Epson ET-2720 EcoTank all-in-one printer, Zwart

  EpsonET-2720 EcoTank all-in-one printer

  219.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Epson ET-2720 EcoTank all-in-one printer

  De Epson ET-2720 EcoTank is een compacte en duurzame all-in-one printer. De inkttanks gaan lang mee waardoor je minder snel een nieuwe hoeft aan te schaffen. Met de ET-2720 kan je zonder computer door de functies van de printer navigeren met het LCD-scherm.

  Afdrukken zonder inktpatronen
  De ET-2720 werkt met inkttanks met een extra hoge capaciteit waardoor inktpatronen volledig overbodig zijn geworden. De ET-2720 wordt standaard geleverd met een inkttank voor zwart en kleur. De meegeleverde inkttanks kunnen 4500 pagina's in zwart-wit en 7500 pagina's in kleur afdrukken.

  Printen vanaf elke locatie
  Met EcoTank is het eenvoudig om af te drukken vanaf mobiele telefoons, tablets en laptops. Met Wi-Fi en Wi-Fi Direct kan je documenten verzenden om af te drukken vanaf smart devices met behulp van de Epson iPrint3 app. Via Epson Email Print kan je bestanden zelfs vanaf vrijwel overal ter wereld naar de printer sturen.

  Makkelijk in gebruik
  Op het moment dat de inkttank leeg is kan je deze gemakkelijk bijvullen. De inkttanks aan de voorzijde zijn ontwikkeld om zonder knoeien bij te vullen en de flessen zijn zo ontworpen dat alleen de passende kleur kan worden gevuld. Door het inkt niveauscherm kan je goed zien wanneer er nieuwe inkt bijgevuld moet worden.
  lees meer

  Specificaties

  WifiGarantie