Epson ET-2714 all-in-one printer, Zwart

  EpsonET-2714 all-in-one printer

  169.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Epson ET-2714 all-in-one printer

  Met de EcoTank printer van Epson wordt het inktverbruik tot een minimum beperkt. Met zijn inkttanks met een hoge capaciteit, gemiddeld 88 inktpatronen, hoeft de inkt ook niet vaak vervangen te worden. De ideale oplossing voor mensen die veel printer.

  Verlaag inktkosten aanzienlijk
  Met deze voordelige printer kun je gemiddeld 90% op de kosten van inkt besparen. Met één set inkt kun je het indrukwekkende aantal van 4500 pagina's in zwart-wit en 7500 pagina's in kleur produceren.

  Speciaal ontwikkeld voor gebruiksgemak
  De EcoTank is met zijn compacte en gebruiksvriendelijke design een aanwinst voor iedere kantoorruimte. De inkttanks zijn zo ontworpen dat alleen de juiste inkt erin gevuld kan worden, dit in combinatie met het inktniveauscherm aan de voorzijde maakt de printer zeer gebruiktvriendelijk.

  Printen vanaf elke locatie
  Met EcoTank is het eenvoudig om af te drukken vanaf mobiele telefoons, tablets en laptops. Met Wi-Fi en Wi-Fi Direct kunt u documenten verzenden om af te drukken vanaf smart devices met behulp van de Epson iPrint app. Via Epson Email Print kunt u bestanden zelfs vanaf vrijwel overal ter wereld naar de printer sturen.

  Gemoedsrust
  Dankzij de Micro Piezo-printkop biedt de EcoTank een betrouwbare afdrukoplossing, die wordt ondersteund door een garantie van een jaar.
  lees meer

  Specificaties

  WifiGarantie