Epson EcoTank ET-2812 all-in-one printer, Zwart

  Epson EcoTank ET-2812 all-in-one printer

  229.-

  Epson EcoTank ET-2812 all-in-one printer

  Profiteer met deze multifunctionele inkjetprinter van mobiel afdrukken en extreem lage kosten per pagina. Perfect voor moderne, drukke huishoudens.

  Cartridges behoren tot het verleden
  Met EcoTank kun je probleemloos thuis printen. Vul de inkttanks met zeer hoge capaciteit zonder knoeien bij. De flessen hebben een speciale sluiting waardoor ze alleen op de juiste kleur kunnen worden gebruikt. Op het inktniveauscherm aan de voorzijde kun je eenvoudig zien wanneer de tank moet worden bijgevuld.

  Blijf besparen
  Met deze voordelige printer kun je tot 90% op je printkosten besparen en hij wordt geleverd met tot drie jaar aan inkt. Met één set inktflessen kunnen tot 4500 pagina’s in zwart-wit en 7500 in kleur worden afgedrukt. Dat komt overeen met 72 cartridges aan inkt!

  Epson Smart Panel-app
  Met deze app kun jij je printer bedienen vanaf je smart device. Je kunt er documenten en foto’s mee afdrukken, kopiëren en scannen, de printer ermee instellen en beheren en er problemen met de printer mee oplossen, allemaal vanaf je telefoon of tablet.

  Boordevol functies
  Met een papierlade aan de achterkant voor honderd pagina’s, de mogelijkheid om foto’s randloos af te drukken (tot 10 x 15 cm) en een snelheid tot tien pagina’s per minuut kun je veel verschillende taken makkelijk en snel uitvoeren.

  Moderne flexibiliteit
  Dankzij het compacte design en volledige Wi-Fi- en Wi-Fi Direct-connectiviteit kun je deze printer eenvoudig in je bestaande thuissituatie instellen en vanaf mobiele telefoons, tablets en laptops printen.

  Heat-Free Technology
  Met warmtevrije Micro Piezo-technologie kun je genieten van een lager energieverbruik en minder benodigde vervangende onderdelen. De printkop is ook vooraf geïnstalleerd, dus je kunt je printer probleemloos instellen.
  lees meer

  Specificaties

  Resolutie kleur (dpi)5760 x 1440
  Printsnelheid kleur (p/m)15
  LCD-scherm
  Mobiel printenEpson E-mail Print
  Airprint
  Kleuren afdrukken
  Geheugenkaartlezer
  bekijk alle specificaties
  WifiGarantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.