overzicht
Epson EcoTank ET-2650 all-in-one printer, Zwart

  EpsonEcoTank ET-2650 all-in-one printer

  199.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Epson EcoTank ET-2650 all-in-one printer

  De Epson EcoTank ET-2650 is een betaalbare en zuinige printer. Deze printer is ideaal voor drukke gezinslevens voor het afdrukken, kopiëren en scannen. De Epson Ecotank bevat geen inktpatronen maar heeft een navulbaar inkttanksysteem met extra hoge capaciteit en wordt geleverd met voldoende inkt voor maar liefst twee jaar!

  Best reviewed
  Dit artikel is in januari 2018 door kieskeurig.nl verkozen tot best reviewed!

  Draadloos printen
  Met de Epson EcoTank ET-2650 print je direct, draadloos, vanaf je smartphone of tablet. Je gebruikt de iPrint-app om direct vanaf je mobile device te printen, kopiëren en scannen. Met Wi-Fi Direct maak je eenvoudig verbinden met apparaten. Met Epson Email Print stuur je vanaf iedere locatie bestanden naar de printern.

  Gebruiksvriendelijk
  Met het speciaal ontwikkelde inkttanksysteem is de EcoTank ET-2650 eenvoudig in gebruik. In drie eenvoudige stappen installeer je deze all-in-one printer. De printer is uitgerust met een LCD-scherm en SD-kaartsleuf, zo bedien je de printer moeiteloos zonder een pc.

  Lage kosten
  De Epson EcoTank kan afdrukkosten met maar liefst 74% verlagen. De meegeleverde inktflessen hebben een hoog rendement en bieden een enorme afdrukcapaciteit van 4500 pagina's in zwart-wit en 7500 pagina's in kleur. Voor u betekent dit extreem lage afdrukkosten per pagina.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  AirprintWifiGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand