Epson all-in-one printer ET-L3160, Zwart

  Epsonall-in-one printer ET-L3160

  249.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Epson all-in-one printer ET-L3160

  Ultra zuinig - 3 in 1 printer zonder cartridges
  Deze compacte All-in-one Epson EcoTank L3160 LCD- en Wi-Fi Direct-printer levert op alle fronten een hoge efficiënte op. Deze betrouwbare cartridge-loze printer is voorzien van een geavanceerd inktvulsysteem met gemakkelijk te gebruiken inktflessen.Met drie jaar inkt inbegrepen, bespaart u tot 90% op de kosten van de inkt.

  Ultra-economische kosten
  Drie volle jaren duurt het voordat je inkt voor de L3160 hoeft aan te schaffen. Dat betekent dat je tot 90% kunt besparen op inktkosten. Het biedt u een extreem lage prijs per pagina en met de bijgeleverde inkt kan je tot 8.100 pagina's in zwart en 6.500 pagina's in kleur printen.

  Patroonvrij printen
  Met zijn ultrahoge capaciteit inkttanks kunt u afscheid nemen van cartridges.

  Ontdek de nieuwe generatie printers
  Dankzij de frontale plaatsing van de tanks is dit nieuwe ontwerp compact en biedt het een gemakkelijke toegang voor het bijvullen, evenals een duidelijke weergave van het inktniveau. Het omvat een geavanceerd navulsysteem dat ontworpen is om het risico van morsen en moeilijkheden te verminderen.
  Bovendien zijn de nieuwe cilinders ontworpen met codering om verkeerde kleuren te voorkomen bij het vullen van de tanks.

  Kwaliteit van de resultaten
  Uitgerust met een Micro Piëzo-printkop biedt het EcoTankmodel een betrouwbare printoplossing.
  lees meer

  Specificaties

  WifiGarantie