Epson all-in-one printer Espression Photo XP-8606, Zwart
 • uitverkocht

  Epsonall-in-one printer Espression Photo XP-8606

  119.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Epson all-in-one printer Espression Photo XP-8606

  De Expression Photo XP-8606 is perfect als je op zoek bent naar een A4-printer die zowel alledaags printwerk als superieure, glanzende foto's af kan drukken. Deze printer kan mobiel afdrukken en heeft een groot touchscreen voor intuïtief gebruik.

  Compact 3-in-1
  Pronk met foto's van de beste kwaliteit en druk zo nu en dan een document af met deze 3-in-1 A4-printer, die is ontworpen om in elke inrichting te passen door zijn compacte en stijlvolle design. Deze printer kan afdrukken, scannen en kopiëren, met als extra voordeel dat er op A4-formaat ook dubbelzijdig afgedrukt kan worden om papier te besparen.

  Maak kennis met Claria Photo HD-inkt
  Druk duurzame en professioneel uitziende glanzende foto's af met Claria Photo HD-inkt. Zowel fotografie-liefhebbers als semi-professionals zullen het verbeterde kwaliteitsniveau dankzij de 6-kleureninktset zeker op prijs stellen. De inkt van hoge kwaliteit, die is ontworpen met het oog op een lange levensduur, kan tot wel 300 jaar meegaan in een fotoalbum.

  Oplossingen voor flexibel afdrukken
  Met de gratis Epson iPrint-app kunt u draadloos afdrukken vanaf smartphones en tablets. Ook kunt u de Epson’s Creative Print-app gebruiken om foto's vanuit Facebook af te drukken, wenskaarten te maken en nog veel meer.
  lees meer

  Specificaties

  AirprintWifiGarantie