EPOS GSX 300 externe geluidskaart, Zwart

  EPOSGSX 300 externe geluidskaart

  79.-
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  EPOS GSX 300 externe geluidskaart

  De GSX 300 externe geluidskaart is ontwikkeld voor de gamer die meer wil halen uit zijn gaming-headset, en brengt je audio-ervaring naar nieuwe hoogten. Dit is een eenvoudig te gebruiken, slim ontwikkelde aanvulling op je game-uitrusting. In plaats van de ingebouwde geluidskaart van je pc te gebruiken, is dit een must-have audio-upgrade voor je games.
  Onze eigen EPOS Gaming Suite for Windows 10 biedt extra controle over audio, aanpassing van 7.1 surround sound en digitale geluiddemping tijdens het gamen. Met een volumewieltje pas je snel het volume aan en met een slimme knop wissel je tussen surround- en stereogeluid of tussen ingestelde profielen.
  Geniet van betere game-audio en duidelijke communicatie met deze goed geprijsde externe geluidskaart en laat de Power of Audio je naar nieuwe levels brengen.

  Externe geluidskaart
  Met de GSX 300 externe geluidskaart upgrade je je audio en gebruik je niet langer het ingebouwde geluid uit je pc. Je hoeft je gaming-installatie niet uit elkaar te halen; de externe geluidskaart is een handige plug-in tussen je gaming-headset en je pc.

  Hoge resolutie audio
  De GSX 300 met door EPOS ontwikkelde audio biedt hoge resolutie 24 bit/96 kHz stereo of 16 bit/48 kHz 7.1 surround sound (met onze eigen EPOS Gaming Suite) voor akoestische helderheid en nauwkeurigheid. Dit biedt directe reacties en audio-realisme voor een meeslepende ervaring.

  EPOS Gaming Suite
  Onze eigen EPOS Gaming Suite for Windows 10 is het resultaat van het jarenlang verbeteren en verfijnen van audio. Met digitale verwerking is het aanpassen van geluidsprofielen in 7.1 surround sound mogelijk. Noise-gate-regulering en -minimalisering biedt de akoestische helderheid die nodig is voor duidelijke communicatie.

  Eenvoudig en intuïtief ontwerp
  De GSX 300 is een in-line upgrade tussen je headset en je pc met eenvoudige plug-and-play. Via de ingebouwde volumeregeling bedien je het volume met een vingertop, via een aanpasbare slimme knop kun je wisselen tussen geluidsmodi en -profielen, en een led-lampje geeft aan welke geluidsmodus of welk geluidsprofiel actief is.
  lees meer

  Specificaties