Enchantimals Theekransje speelset

  EnchantimalsTheekransje speelset

  27.95
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Enchantimals Theekransje speelset

  Schenk nog eens bij met de Enchantimals speelset Verrukkelijk Theefeestje!

  • Niets is leuker dan de tafel dekken met heerlijke zoete hapjes als cupcakes, macarons en nog veel meer. Er is zelfs een theepot, en er zijn theekopjes en schoteltjes voor 4 personen.
  • Pippa Pauw en Bree Konijn hebben hun mooiste kleren aangetrokken voor het theepartijtje, en dragen verwijderbare gebloemde rokken en kleurige schoenen.
  • De fraaie vleugels en konijnenoren zijn tot in de details afgewerkt om fantasievol spel te stimuleren.
  • Kinderen vinden het heerlijk om met deze speciale Enchantimals vriendjes te spelen.

  Pinkjes omhoog voor deze Enchantimals speelset. Geef een smakelijk theepartijtje met Pippa Pauw en Bree Konijn. Dek de tafel met heerlijke hapjes zoals cupcakes, macarons en nog veel meer. Je krijgt er zelfs een theepot, en theekopjes en schoteltjes voor 4 personen bij. Zet Pippa Pauw en Bree Konijn op de bankjes met hun beste dierenvriendjes Flap™ en Twist™. De Enchantimals poppen dragen prachtige kleren voor het theefeestje, dus er is ook volop modeplezier. Geef een theefeestje en laat je fantasie de vrije loop met deze Enchantimals speelset. Inhoud: 2 poppen, 2 dierenfiguren en meer dan 15 accessoires. Speelsets per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer