Enchantimals Tamika Boomkikker & Burst handpop

  EnchantimalsTamika Boomkikker & Burst handpop

  9.95
  Tamika Boomkikker & Burst
  vandaag besteld, morgen in huis

  Enchantimals Tamika Boomkikker & Burst handpop

  Ontdek de magie van vriendschap en de natuur met deze schattige Enchantimals figuren uit de Junglewood collectie!

  Laat je betoveren door deze schattige Enchantimals poppen en hun dierenvriendjes. Tamika Boomkikker pop en haar dierenvriendje Burst de kikker zijn altijd samen en lijken zelfs op elkaar! Met haar grote ogen, nieuwsgierige instelling en tropische outfit is Tamika Boomkikker pop (15 cm) helemaal klaar om op avontuur te gaan. Kleintjes zullen dol zijn op haar lange blauwe haar en springerige accessoires zoals haar kikkerhandschoenen en rode bril. Burst de kikker heeft ook snoezige trekjes, en zit al startklaar om mee te gaan spelen. Kinderen vinden het heerlijk om met deze speciale vriendjes te spelen en zelf avonturen te bedenken met hun Enchantimals! Verzamel ze allemaal en breid je fantasiewereld vol Enchantimals uit (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar). Inhoud: pop met outfit en accessoires, en een dierenvriendje. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. 

  - Tamika Boomkikker pop (15 cm) en haar dierenvriendje Burst de kikker zijn altijd samen en lijken zelfs op elkaar.
  - Deze kikkerachtige Enchantimals vrienden zijn tot in de details mooi afgewerkt – zie bijvoorbeeld de felgekleurde boomkikkerhandschoenen – om fantasievol spel te stimuleren. 
  - Kinderen vinden het heerlijk om met deze twee speciale vriendjes te spelen. 
  - Voor meer modepret draagt de Tamika Boomkikker pop een leuke springerige outfit met rok en schoenen (kunnen uit), hoofdband, kikkerhandschoenen en een bril.
  - Verzamel ze allemaal om je wereld van Enchantimals nog groter te maken! 
  - 3 jaar en ouder
  lees meer

  Specificaties