Enchantimals papegaai modepop

  Enchantimalspapegaai modepop

  8.95
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Enchantimals papegaai modepop

  Laat je betoveren door de schattige Peeki pop en haar vriendinnetje, papegaai Sheeny. De Enchantimals-poppen, een clubje leuke meiden die een speciale band hebben met hun dierenvriendjes, zijn altijd samen en lijken zelfs op elkaar!

  De 15 cm grote pop wordt geleverd met Sheeny, haar papegaaivriendinnetje. Ze ziet er schattig uit met kleurige vleugels en pluizig roze haar. De Peeki pop draagt een kleurige outfit: een vrolijk gekleurd topje, een blauw-groene verwijderbare rok en een transparante cape met bloemenprint en een roze bontkraag. Haar roze schoenen hebben de vorm van een papegaaienvleugel. De blauwe veer staat prachtig in haar felgekleurde haar, zelfs haar gezichtje heeft de uiterlijke kenmerken van een papegaai.

  Vertroetelen doen we het liefst in de wereld van de Enchantimals. Kinderen vinden het fantastisch om verhalen over de speciale band tussen vriendjes na te spelen. Verzamel alle Enchantimals-poppen en accessoires. Bouw je eigen wereld vol Enchantimals en bedenk betoverende verhalen (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.)
   
  Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking