Enchantimals Larissa Maki & Ringlet handpop

  EnchantimalsLarissa Maki & Ringlet handpop

  9.95
  Larissa Maki & Ringlet
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Enchantimals Larissa Maki & Ringlet handpop

  Ontdek de magie van vriendschap en de natuur met deze schattige Enchantimals figuren uit de Junglewood collectie!

  Laat je betoveren door deze schattige Enchantimals poppen en hun dierenvriendjes. Larissa Maki pop en haar dierenvriendje Ringlet de ringstaartmaki zijn altijd samen en lijken zelfs op elkaar! Larissa Maki pop (15 cm) is altijd klaar om dansend haar staart te laten swingen en draagt een vrolijke outfit met grappige accessoires. Kinderen zijn gek op haar lange paarse haar en de grappige details die passen bij haar dierenvriendje, zoals maki-oren en een gestreepte staart. Ringlet de ringstaartmaki heeft ook snoezige details, zoals piepkleine pootjes en haar eigen pluizige staart. Kinderen vinden het heerlijk om met deze twee speciale vriendjes te spelen en zelf avonturen te bedenken met hun Enchantimals! Verzamel ze allemaal en breid je fantasiewereld vol Enchantimals uit (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar). Inhoud: pop met outfit en accessoires, en een dierenvriendje. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. 

  - Larissa Maki pop (15 cm) en haar dierenvriendje Ringlet de ringstaartmaki zijn altijd samen en lijken zelfs op elkaar.
  - Deze Enchantimals maki-vriendjes zijn tot in alle details prachtig afgewerkt, om fantasievol spel te stimuleren. Kijk maar naar de gestreepte staarten en schattige oortjes.
  - Kinderen vinden het heerlijk om met deze speciale vriendjes te spelen. 
  - Voor modieus speelplezier draagt de Larissa Maki pop een tropische outfit met een rok en schoenen die ook uit kunnen. 
  - Verzamel ze allemaal om je wereld van Enchantimals nog groter te maken! 
  - 3 jaar en ouder.
  lees meer

  Specificaties