Enchantimals grote dieren - zebra modepop

  Enchantimalsgrote dieren - zebra modepop

  14.95
  nog 9 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Enchantimals grote dieren - zebra modepop

  Laat je betoveren door deze sets met schattige Echantimals-poppen en hun dierenvriendjes, zoals Zelena Zebra pop en haar grote zebravriendinnetje Hoofette.

  De Enchantimals-poppen, een clubje leuke meiden die een speciale band hebben met hun dierenvriendjes, zijn altijd samen en lijken zelfs op elkaar. Hooffette zebra is groot genoeg om op te rijden! De 15 cm grote Zelena Zebra pop draagt een kleurige outfit met verwijderbare rook, schoentjes en een hoofdtooi. Zebra-oortijes piepen tevoorschijn uit haar zwart-witte haar. Haar BFF Pawl zebra ziet er ook schattig uit -- met schattige details en unieke accessoires, zoals pluizige manen, verierde teugens en een bijpassende hoofdtooi. Vertroetelen doen we het liefst in de wereld van de Enchantimals. Kinderen vinden het fantastisch om verhalen over de speciale band tussen vriendjes na te spelen. Verzamel alle Enchantimals-poppen en accessoires. Bouw je eigen wereld vol Enchantimals en bedenk betoverende verhalen (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.)

  Inhoud: Zelena Zebra-pop met outfit en accessoires en haar grote zebravriendinnetje Hoofette met accessoires, zoals een hoofdtooi en teugels. Pop kan niet los staan of alleen rijden. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
  lees meer

  Specificaties