Enchantimals grote dieren - olifant modepop

  Enchantimalsgrote dieren - olifant modepop

  14.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Enchantimals grote dieren - olifant modepop

  Laat je betoveren door deze sets met schattige Echantimals-poppen en hun dierenvriendjes, zoals Ekaterina Olifant pop en haar grote olifantenvriendje Antic.

  De Enchantimals-poppen, een clubje leuke meiden die een speciale band hebben met hun dierenvriendjes, zijn altijd samen en lijken zelfs op elkaar. Antic het olifantenvirendje is groot genoeg om op te rijden! Ekaterina Olifant pop draagt een kleurige outfit met verwijderbare rook, schoentjes en een hoofdtooi. Olifantenoortjes piepen te voorschijn uit haar blauwe haar! Antic olifant ziet er ook schattig uit -- met schattige details, zoals pluizig haar, versierde teugels en en bijpassende hoofdtooi. Vertroetelen doen we het liefst in de wereld van de Enchantimals. Kinderen vinden het fantastisch om verhalen over de speciale band tussen vriendjes na te spelen.

  Verzamel alle Enchantimals-poppen en accessoires. Bouw je eigen wereld vol Enchantimals en bedenk betoverende verhalen (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.) Inhoud: Ekaterina Olifant pop met outfit en accessoires, haar grote olifantenvriendinnetje Antic met hoofdtooi en teugels. Pop kan niet los staan of alleen rijden.
  Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
  lees meer

  Specificaties